29/04/2024 | Geschreven door: Emma | Categorie: Event

Select Group & BlackBird

BlackBird, een organisatie die exclusieve high-end begeleidingstrajecten aanbiedt aan kmo-ondernemers, vroeg in 2023 CEO van Select Group Bart Gonnissen te gast in hun podcastreeks. Na deze passage werd duidelijk dat de expertise van Bart Gonnissen en van de experts binnen Select Group zou kunnen aansluiten bij de verschillende opleidingen die BlackBird aanbiedt.

In maart nodigde BlackBird Bart Gonnissen uit om deel te nemen aan het VIP Jaartraject, als spreker. Tijdens een Q&A met de CEO kwamen verschillende HR gerelateerde topics aan bod: werkgeverscultuur, aanwervingen in uitdagende tijden, employee value proposition en communicatie. Op deze manier kregen heel wat ondernemers de kans om bij te leren van een ervaren ondernemer met expertise binnen HR.

Blackbird Business Class

Ook tijdens de BlackBird Business Class in April, mocht Select Group haar expertise delen. De BlackBird Business Class in April verzamelde 80 ondernemers voor vijf dagen van inspiratie en inzichten. Select Group nam één hosted evening voor haar rekening.

Tijdens de hosted evening konden de deelnemers van de BlackBird Business Class in de unieke setting van de Verbeke Foundation luisteren naar de inspirerende talks van EN HR solutions experts. Zo lichtte Tjesca Honnef-Kuytenbrouwer en Lodi Planting het belang van een goede arbeidsmarktcommunicatie toe en hoe je kan werken aan je employer branding.

BlackBird Business Class Hosted Evening met EN HR solutions & Select Group

We sloten de hosted evening af met een korte toelichting van alle diensten die Select Group te bieden heeft door co-CEO Jelle Destoop en een lekkere walking dinner. Zo hadden de ondernemers ook de kans om extra vragen te stellen aan onze experts en contacten te leggen met andere aanwezigen.

Heb jij nog vragen over jouw employer branding of arbeidsmarktcommunicatie, aarzel niet om contact op te nemen met EN HR solutions. Heb je nog vragen over andere HR topics? Stel je vraag via onze contactpagina en wij brengen je in contact met een expert.