15/03/2023 | Geschreven door: Emma | Categorie: Event, Partnerships, Select Group

Select Group nieuwe partner van Recruiters United

Vanaf 1 maart gaat Select Group een nieuw partnership aan en wel met het grootste onafhankelijke recruitment platform in Nederland: Recruiters United.

Om de positie in België te versterken, organiseert Recruiters United in 2023 een eerste event in België. Het platform bestaat ondertussen meer dan 20 jaar en brengt vakgenoten samen om kennis over recruitment te delen, het vak volwassener te maken en best practices uit te wisselen. Ondertussen telt de organisatie meer dan 600 leden.

Met hun events maakte Recruiters United al furore in Nederland: Employer Branding summits, een verkiezing tot meest invloedrijke recruiter of nieuwjaarsevent op de schaatsbaan. Op verschillende manieren brengen ze vakgenoten bij elkaar en faciliteren ze de uitwisseling van kennis en ervaringen binnen de recruitment sector.

The big Pecha Kucha Recruitment Event

Voor het eerst zal Recruiters United nu ook België aandoen. Select Group wordt hoofdsponsor van dit eerste Belgische event. Op 27 juni biedt Recruiters United een verzameling aan korte inspirerende sessies – ofwel Pecha Kucha’s – over uiteenlopende HR topics. Drie rondes van telkens 50 ultrakorte presentaties.

Ook Select Group zal enkele Pecha Kucha voor z’n rekening nemen. We kunnen rekenen op de expertise van de merken binnen Select Group om recruiters in België te inspireren. Zo zal EN HR solutions, die vinger aan de pols houden in Nederland, hun expertise in recruitment & de nieuwste trends delen met het Belgische publiek.

Schrijf je nu alvast in voor dit event via de website van Recruiters United.