09/05/2023 | Geschreven door: Emma | Categorie: EN HR solutions, Event, Select Group

Hoe Unit-T succesvol is in de werving van hoog volume in een krappe arbeidsmarkt.

Op 27 juni organiseert Recruiters United, het grootste onafhankelijke recruitment platform in Nederland, “The big Pecha Kucha Recruitment Event” in Beveren. Het is de allereerste keer dat zij Belgische recruiters samenbrengen tijdens een live event. Select Group & EN HR solutions zijn één van de hoofdsponsoren en zullen een viertal Pecha Kucha presentaties verzorgen.

Wat is een Pecha Kucha?

Tijdens het event serveert Recruiters United een uitgebreid menu van Pecha Kucha’s. Maar liefst 50 verschillende thema’s komen aan bod, onderverdeeld in vier categorieën:

  1. Arbeidsmarkt (strategie en kennis)
  2. Recruitment (dienstverlening)
  3. Employer branding (en arbeidsmarktcommunicatie)
  4. Recruitment tech- en tools en Recruitment marketing.

Maar wat is een Pecha Kucha eigenlijk? Pecha Kucha is Japans voor chitchat. Binnen dit format krijgt de spreker 20 slides die elk 20 seconden mogen duren. Eén Pecha Kucha duurt dan 6 minuten en 40 seconden.

EN HR solutions, onderdeel van Select Group, presenteert als hoofdsponsor vier Pecha Kucha’s. Een daarvan is de klantencase van Unit-T die gaat over het rekruteren van grote volumes in een krappe arbeidsmarkt.

Klantencase: hoog volume werven in een krappe arbeidsmarkt

Post & pray is verleden tijden ook lang niet iedere kandidaat reageert nog op een bericht van een recruiter. Hoe kan je dan toch nog de juiste kandidaat vinden? En wat moet je doen als je niet 1 kandidaat nodig hebt, maar honderden?

Het antwoord op deze vraag weet Unit-T als geen ander. Zij zochten op korte termijn honderden techniekers. Daarom deed Unit-T beroep op de innovatieve oplossingen van EN HR solutions.

Wat deze innovatieve oplossingen zijn en hoe zij er in slaagden om 100den nieuwe medewerkers in een krappe arbeidsmarkt aan te trekken voor hun projecten delen Ellen van Buiten (RPO directeur bij EN HR solutions) en Ann Lommelen (Chief Human Resource Officer bij Unit-T) tijdens deze Pecha Kucha.

Wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen als recruitment partners?

EN HR solutions is de meest ervaren aanbieder in de markt op het gebied van RPO in combinatie met arbeidsmarktcommunicatie. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in diverse organisaties en uiteenlopende branches. Sinds 2020 zijn wij onderdeel van Select Group.

In ons partnership bouwen wij samen aan de strategische plek van recruitment binnen de organisatie. Met een team van specialisten die vanuit jouw naam werken, implementeren wij een pro-actief recruitment proces en maken wij jouw werkgeversmerk sterker.

Wij vormen een RPO team, passend bij jouw unieke recruitmentvraagstuk. Of het nu gaat om structurele werving, projectrecruitment, arbeidsmarktcommunicatie, internationaal recruitment, vaste werving, uitzendkrachten, interimmers of een combinatie van dit alles. Wij bewegen mee met de behoefte van de organisatie.

Met RPO ben je verzekerd van een proactief en data driven recruitmentproces, waardoor je de beste mensen in de gewenste contractvorm, op het juiste moment binnenhaalt. Daarnaast bespaar je kosten, ben je flexibel en bouw je structureel aan je werkgeversmerk.

Klik hier om meer te weten over RPO via EN HR solutions: https://enhrsolutions.com/rpo-recruitment/recruitment-process-outsourcing/