07/06/2023 | Geschreven door: Emma | Categorie: EN HR solutions, Partnerships, Select Group

Werken-bij websites. Noodzaak of een nice-to-have?

Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar op 27 juni zijn Select Group en EN HR solutions één van de hoofdsponsoren van “The big Pecha Kucha Recruitment Event” in Beveren. Het is de allereerste keer dat Recruiters United, het grootste onafhankelijke recruitment platform in Nederland, Belgische recruiters samenbrengt tijdens een live event. Wij hebben er alvast zin in.

Wat is een Pecha Kucha?

Pecha Kucha is Japans voor chitchat. Binnen dit format krijgt de spreker 20 slides die elk 20 seconden mogen duren. Eén Pecha Kucha duurt dan 6 minuten en 40 seconden.

EN HR solutions, onderdeel van Select Group, zal als hoofdsponsor vier Pecha Kucha’s verzorgen. Zo heben we er al een aantal toegelicht:

· Hoe Unit-T succesvol is in de werving van hoog volume in een krappe arbeidsmart.

· Mercy Ships en het belang van employer branding bij het werven van vrijwilligers.

Hier voegen we vandaag een derde Pecha Kucha aan toe en die gaat over de noodzaak van een werken-bij website.

Een werken-bij website: noodzaak of een nice-to-have?

Het antwoord is natuurlijk: een noodzaak.

Een werken-bij website is namelijk cruciaal om je organisatie op de arbeidsmarkt te laten zien. Zo speelt een werken-bij website een belangrijke rol in het recruitmentproces om sollicitaites te genereren. Dit gaat uiteraard gepaard met een investering, maar deze is vaak vele malen lager dan men van te voren denkt. Daarbij bereik je met een werken-bij website 24/7 de arbeidsmarkt én daar profiteert jouw organisatie van.

Tijdens deze Pecha Kucha nemen Rob de Vormer (teamlead arbeidsmarktcommunicatie in Nederland) en Lodi Planting (teamlead arbeidsmarktcommunicatie in België) je mee in de wondere wereld van een werken-bij website. Hierbij zetten zij in op data. Data om aan te tonen dat een werken-bij website noodzaak is en data om jou te overtuigen om vandaag nog werk te maken van jouw werken-bij website.

Ben je nu al nieuwsgierig?

Wil jij werk maken van jouw werken-bij website? EN HR solutions helpt bedrijven met het uitwerken van een sterk werkgeversmerk. Die vertalen we naar concrete, duidelijke en aantrekkelijke communicatie. Wat jouw bedrijf uniek maakt? Daar komen we samen achter en passen we toe in de arbeidsmarktcommunicatie.

Klik hier om meer te weten over werken-bij websites bij EN HR solutions.