22/06/2023 | Geschreven door: Emma | Categorie: Event

Hockey Corporate Toernooi

Op vrijdag 16 juni nam Select Group deel aan het Hockey Corporate event in Kontich. Een toernooi waarbij bedrijven het opnemen tegen elkaar in verschillende niveaus. Wij namen, met onze beperkte hockey-ervaring deel in de beginnerscategorie met maar liefst twee ploegen.

Omdat Select Projects zo goed vertegenwoordigd was, werd één van de twee ploegen omgedoopt tot Select Projects-ploeg. In de tweede ploeg verzamelden medewerkers van Select HR (Antwerpen & Kempen), 3W maar ook onze eigen co-CEO Charlot Van Ussel zich. Wanneer ze niet tegelijkertijd moesten spelen, supporterden de twee ploegen voor elkaar.

Op deze warme vrijdagavond lag het niveau meteen hoog. De wedstrijdjes van 20 minuten bleken erg pittig in de hitte. Select Group won één wedstrijd, speelde gelijk maar verloor ook een wedstrijd. Aan de hand van shoot outs (penalty’s) bij hun laatste wedstrijd konden ze een vijfde plek binnenhalen.

De eerste ploeg van Select Group, volledig bestaande uit medewerkers van Select Projects, schopte het tot een vierde plaats. Aan motivatie en inzet hier ook geen gebrek. Zelfs zonder ervaring, wisten zij de andere bedrijven het knap lastig te maken.

Na de inspanning volgde de ontspanning met een heerlijk BBQ buffet. Wie vervoegt zich volgend jaar bij onze sterspelers? Je vindt al onze interne vacatures op onze jobwebsite: www.select-jobs.be