04/07/2022 | Geschreven door: Emma | Categorie: Bedrijfsnieuws, Flox, Select Group

Nederlandse Flox vervoegt Select Group

Select Group neemt belang in Flox en zet zo haar groei in de Nederlandse uitzendmarkt gestaag verder. Flox, de mooiste club van Veenendaal, is sinds 2009 actief op de Nederlandse uitzendmarkt.

Jaco Verboom richtte, na ervaringen bij andere HR spelers, zijn eigen bureau op. Flox legt de focus op profielen in Logistiek, Bouw, Techniek & Office. Met 20 collega’s bemiddelen ze elke dag kandidaten in de volgende stap in hun loopbaan.

Vorig jaar onderging Flox een ware metamorfose naar een fanatieke voetbalclub. Zie voor meer informatie het interview in Werf&.

Toename Nederlandse activiteiten Select Group

Ze doen dit met veel passie en zetten de kandidaten en hun ontwikkeling centraal. Dat is waar Select Group en Flox elkaar vinden.

Na PPM en EN HR solutions zorgt deze volgende stap voor een mooie toename van de Nederlandse activiteiten van Select Group. Als nieuw lid van de Select familie, zal Flox haar business en organisatie autonoom verder kunnen uitbouwen vanuit de synergiëen met andere afdelingen en merken. Corné Verboom zal de rol van Operationeel Directeur voor zijn rekening nemen.

Het is de intentie van Select Group om in samenwerking met Flox verder te bouwen aan een sterk kantorennetwerk op de Nederlandse markt. Jaco Verboom zal mede zijn schouders zetten onder dit groeiverhaal als acquisitiemanager.

Een WIN WIN begeleid door SDM Corporate Finance Groep die het juiste kader mee bouwden voor deze Buy and Build.

Ontdek het nieuwe lid van Select Group: bezoek de website van Flox.

Bart Gonnissen (CEO Select Group) met de broers Verboom van Flox