04/03/2022 | Geschreven door: Emma | Categorie: Bedrijfsnieuws

Select Group partner van Antwerp Spring Festival

De cultuursector krijgt steeds meer ademruimte en dat is ook goed nieuws voor Antwerp Spring Festival. Naast partnerships met Mercy Ships en Unicef, ondersteunt Select Group ook culturele projecten. Van 17 tot 24 mei vind je ons terug als partner van Antwerp Spring Festival, een feest in Antwerpen voor fans van klassieke muziek met een verrassende twist.

Cultureel engagement

De liefde voor muziek en in het bijzonder klassieke muziek is erg groot bij Select Group. Zo is Select Group ook partner van Casco Phil, een bijzonder orkest. Ze omschrijven zichzelf als een collectief: “een ensemble dat inhoud en goesting – naast een voortdurende staat van verwondering en nieuwsgierigheid – voorop plaatst.”

Bart Gonnissen, CEO van Select Group, maakt deel uit van de raad van bestuur van deze organisatie en is dan ook nauw betrokken.

Casco Phil Orkest
Casco Phil

Select Group & Antwerp Spring Festival

Toen de organisatoren van Antwerp Spring Festival partners zochten om hun idee verder uit te bouwen, kwamen ze bij Select Group terecht. Wij engageerden ons als sponsor en de organisatie kon vol vertrouwen bouwen aan een interessant programma. Eind februari 2020 startte de ticketverkoop en ook bij Select lagen de uitnodigingen klaar om verstuurd te worden. Corona zorgde ervoor dat alles werd uitgesteld.

Na meer dan twee jaar, kan Antwerp Spring Festival toch doorgaan. Select Group is de organisatie blijven steunen in moeilijke tijden. We zijn vandaag dan ook erg trots en hopen dat cultuurliefhebbers zullen genieten van de verschillende voorstellingen in Antwerpen.

Antwerp Spring Festival concert

Over Antwerp Spring Festival

Van 17 tot 24 mei is het feest in Antwerpen voor fans van klassieke muziek met een verrassende twist. Beethoven combineert zijn elegante 18e-eeuwse outfit met een stoere lederen jack, en het adembenemend kader van het festival maakt de ervaring helemaal compleet. De prachtig gerenoveerde Handelsbeurs op de Meir, waar verleden en heden naadloos in elkaar samenvloeien, staat symbool voor verfrissende muzikale samenwerkingen met klinkende namen zoals Tom Lanoye, Mauro Pawlowski en het Orkest Opera Ballet Vlaanderen. Dankzij Discovery Day kan je op de koop toe jong aanstormend talent op 4 unieke locaties ontdekken.

Meer informatie & tickets: https://antwerpspringfestival.be/