27/02/2024 | Geschreven door: Emma | Categorie: Select Group, Select Projects, We Are Select Group

We are Select Group: Select Projects stelt zichzelf voor

Select Projects is 10 jaar geleden ontstaan als projectbureau. Sinds ze zich hebben toegelegd op de Life Sciences, is Select Projects uitgegroeid tot een vooraanstaande kennis- en expertiseorganisatie die diensten levert in nagenoeg de hele waardeketen: van project engineering op equipment-, product- en procesniveau, kwalificatie en validatieactiviteiten, QA en QC, maar ook diensten binnen de logistieke en administratie.

Gelijkenissen Select Group & Select Projects

Select Projects is een van de eerste leden van Select Group. Bram Damen, director van Select Projects merkt de gelijkenissen tussen beide partijen: ‘We dragen dezelfde normen en waarden uit. De sleutel tot ons succes is onder meer ons mensgerichte aanpak, die diep geworteld is in het DNA van Select Group. Zo zetten we de consultants steeds op de eerste plaats en geven hen alle kansen om te groeien en zich te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf.’

Ontwikkeling van talent

Select Projects investeert ten volle in zijn consultants op drie verschillende niveaus: via de Academy, de compentece centers en het groei-perspectiefmodel.

Binnen de Academy zitten technische opleidingen omvat waardoor consultants meer vakbekwaam worden maar daarnaast investeren we ook in trajecten die inzetten op de persoonlijke vaardigheden zoals bijvoorbeeld leiderschap. Zo kunnen onze medewerkers zichzelf ontwikkelen tot volwaardige consultants.

Aan de hand van de competence centers kan Select Projects kennis vergaren, delen en borgen. Zo blijft alle kennis die geborgd binnen Select Projects, verdeeld over de verschillende vakgebieden. Dit is enerzijds een plus voor consultants die met vakspecifieke vragen terecht kunnen bij hun collega’s, maar ook onze klanten profiteren hier mee van. Door beroep te doen op Select Projects als partner, doen ze beroep op een hele database aan kennis.

Ook op lange termijn wordt er ingezet op professionele ontwikkeling. Het groei-perspectiefmodel is een roadmap die wordt uitgestippeld per consultant om hun loopbaan ook op LT te kunnen uitstippelen.

Mensgerichte aanpak

Select Projects zet in op duurzame relaties met klanten, dit doen ze door in te zetten op een mensgerichte aanpak. ‘Klanten zien ons als een betrouwbare adviseur waardoor we ons ook hebben kunnen ontwikkelen tot een volwaardige kennis- en expertiseorganisatie en in staat zijn om end-to-end oplossingen te gaan leveren als een echte partner bij onze klanten,’ besluit Bram Damen, director van Select Projects.

Wil je meer weten over de diensten van Select Projects? Bezoek hun website.