16/02/2022 | Geschreven door: Emma | Categorie: Event

Select Group op de jobbeurzen

Een jobbeurs dat is dé plek om een nieuwe of een eerste job te vinden. Als HR groep zetten we hier dan ook ieder jaar op in. Met onze verschillende merken zijn we ook in 2022 aanwezig op heel wat (digitale) jobbeurzen.

Wij faciliteren jouw groei en op de jobbeurzen mag je dit letterlijk nemen. Je kan op onze standen terecht voor advies over jouw loopbaan, we screenen je CV en geven verbeterpunten en kunnen misschien zelfs al wat concrete vacatures aanbieden.

Kom langs voor een leuke babbel of volg een training op de jobbeurzen

Ook jonge starters die net afstuderen en op zoek gaan naar een eerste job, kunnen heel wat tips uit de jobbeurzen halen. Op zowel de jobbeurs Thomas More De Nayer als BECE geven onze collega’s sollicitatietrainingen. Daarin geven we tips & tricks over hoe je jouw CV pimpt, hoe je een sollicitatiegesprek voorbereid en hoe je een goede eerste indruk maakt. Kortom hoe je jouw eerste job scoort.

Hieronder zie je op welke jobbeurzen we aanwezig zijn:

Overzicht van de jobbeurzen

Kom je langs op een van deze jobbeurzen, dan kan je je gegevens achterlaten op deze pagina. We nemen dan na de jobbeurs contact met je op over een eerste job.

Heb je nog nood aan extra tips. Onze collega Charlotte geeft je er 5 in deze video:

Pas afgestudeerd als ingenieur? Wij helpen je naar een eerste job!

Als ingenieur ken jij alles over biologie, chemie en fysica. Maar hoe zet je jouw technische kennis om in een job? Select Projects organiseert op 3 mei een online workshop over solliciteren, op maat van pas afgestudeerde ingenieurs. In onze masterclass vertelt Bénédicte meer over de soorten jobs die er bestaan, wat je op je CV zet en hoe je als ingenieur naar een sollicitatiegesprek gaat. Daarnaast delen we ook wat je mag verwachten van je eerste loon en hoe jij nu de juiste werkgever kiest.

Meer informatie over deze masterclass vind je op deze pagina: “Masterclass: hoe vind ik een eerste job?

Of schrijf je in via onderstaand formulier: