02/05/2024 | Geschreven door: Emma | Categorie:

Succesvolle tweede editie van het Antwerp Spring Festival

Het Antwerp Spring Festival, een viering van muziek en kunst, betovert al twee jaar lang de harten van bezoekers uit alle hoeken van België. Vanuit de Handelsbeurs weerklonk in april opnieuw een week lang prachtige muziek. Select Group is één van de hoofdsponsors van dit stadsfestival en is hier erg trots op.

Tijdens het Antwerp Spring Festival staat muziek centraal. Maar er is ook ruimte voor business. Zo worden concerten voorafgegaan of afgesloten met een walking dinner of receptie die ruimte geeft voor netwerkopportuniteiten. Net die combinatie maakt het voor Select Group een erg interessant evenement. CEO Bart Gonnissen is daarenboven grote fan van klassieke muziek en vervoegde de raad van bestuur die Antwerp Spring Festival hielp richting hun eerste editie in 2023.

Barok kook-concert

Select Group was met een 100-tal klanten aanwezig tijdens de voorstelling ‘La Folia’ op dinsdag 16 april. Het barokensemble Musica Gloria stond centraal. Maar het spectaculaire hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de live kook-workshop. Een oud recept uit de barok-tijd werd live gezongen door contratenor Pieter De Praetere op barokke muziek terwijl gerenommeerde chefkok Peppe Giacomazza van njam! De instructies volgde en zijn culinaire talenten tentoonspreidde voor het publiek.

Maar dit was niet de enige voorstelling van deze editie Tussen maandag 15 en zondag 21 april werden bijna iedere dag één of meerdere voorstellingen geprogrammeerd in de Handelsbeurs. Met telkens een andere insteek, een ander genre. Na deze muzikale week, zijn we erg trots alweer op wat het team van Antwerp Spring Festival samen met alle artiesten heeft kunnen neerzetten. We kijken al vol verwachting uit naar de volgende editie in 2025.

Meer informatie over het Antwerp Spring Festival: https://antwerpspringfestival.be/