17/01/2024 | Geschreven door: Emma | Categorie:

We are Select Group: 3W stelt zich voor

3W is ruim 25 jaar actief in Interim Management en beschikt over een databank van ongeveer 2000 ervaren managers. Die hebben telkens 20-30 jaar ervaring in de maakindustrie. 3W ondersteunt klanten door hen in contact de brengen met de juiste interim manager, voor specifieke projecten. Daarom bevindt 3W zich binnen Select Group onder de pijler ‘Project Sourcing’.

De experts bij 3W hebben zelf ervaring binnen de businesswereld. Dat maakt dat zij de noden van hun contactpersonen heel goed kunnen inschatten. Zowel van C-level managers bij klanten als eigen Interim Managers.

Synergie met Select Group

‘Drie jaar geleden hebben we, in overleg met de CEO van Select Group Bart Gonnissen, de beslissing genomen om 3W over te nemen,’ vertelt Patrick Michielsen, partner van 3W. ‘Wij voelden dat er veel synergie mogelijk was met de leden van de groep. Heel belangrijk was het feit dat onze visies op HR services heel sterk gelijk liepen.’

‘Select Group heeft een duidelijke visie: kwaliteit kan enkel gedragen worden door authentieke en gedreven personen. Dit onderschrijven we bij 3W ook voor 100%.’

Die synergiën hebben zich ondertussen meer dan bewezen. 50% van de aanvragen bij 3W komen via het netwerk van de groep. Door de samenwerking met andere leden van Select Group, kan 3W ook de juiste persoon binnen de groep aanduiden om hun klanten te ondersteunen met andere diensten. Naast de nood aan interim managers, hebben zij ook andere rekruteringsbehoeften en 3W kan dankzij de nauwe band met Select Group de juiste oplossing bieden.

Wil je meer weten over de diensten van 3W? Bezoek hun website.