Inzetten op welzijn is één van de focuspunten voor Select Group in 2023. Zo werken Select HR en Select Projects samen met Pulso ter bevordering van het mentale welzijn, neemt Select Group binnenkort deel aan een hockeytoernooi voor het fysiek welzijn en organiseerde Select Projects onlangs een sessie met lifecoach Paul Van den Bossche over slaap en gezond leven.

De jaarlijkse deelname van Select Group aan de Antwerp 10 Miles past perfect in dit rijtje. Bewegen bevordert onze fysieke gezondheid maar ook mentaal geeft samen sporten een boost. In totaal namen zo'n 55 lopers afgelopen zondag deel aan de Antwerp 10 Miles via Select Group: 42 voor de 10 Miles (16km) en 13 voor de Short Run (6,8km). Hoewel de short runners nog in het zonnetje konden lopen, begon het te druppelen van zodra de 10 Miles-lopers naar de start vertrokken.

Maar de regen bleek het ideale loopweer te zijn want records werden gebroken en niemand kwam volledig leeg aan de meet. Jo Vervecken tekende een topprestatie op van 59 minuten 40 seconden. Hij had de nobele taak op zich genomen om als 'pacer' de lopers die binnen het uur wilden finishen te begeleiden. Missie geslaagd!

Select Group telt ook enkele andere snelle gazellen. Met een specifieke tijd voor ogen of op 't gemak uitlopen, iedereen mag trots zijn op z'n prestatie want mede dankzij die gelopen kilometers, eindigde Select Group 73e in het bedrijvenklassement.

Bovendien liepen er lopers mee van bijna alle merken binnen Select Group: Select HR, Select Projects, Select Consultancy & Outplacement, EGHT Care, Peps Interim.