07/02/2024 | Geschreven door: Emma | Categorie: Bedrijfsnieuws

Nieuw lid Select Group: FLY

Select Group verwelkomt een nieuw lid. FLY kiest om Select Group te vervoegen.

De experts van FLY begeleiden en coachen leiders, teams en organisaties die willen groeien. De match met het DNA van Select Group is hierdoor meteen duidelijk. ‘Met Select Group faciliteren we de groei van mensen en organisaties aan de hand van kwalitatieve projectoplossingen en HR-diensten, verdeeld over vijf pijlers: werving & selectie, uitzendarbeid, RPO, project sourcing en consultancy;’ vertelt CEO Bart Gonnissen. ‘De match tussen FLY en Select Group was dus meteen duidelijk.’

Aanpak op maat

FLY versterkt de vijfde pijler van Select Group (consultancy) en blinkt vandaag onder meer uit in leiderschapsontwikkeling, assessment centers & development centers en het optimaliseren van het werkvermogen. . Daarnaast is FLY ook actief in executive search.

‘Deze overname is dan ook een belangrijke strategische versterking, gaat Gonnissen verder. ‘Op de krappe arbeidsmarkt neemt ontwikkeling en coaching van talent een steeds belangrijkere rol in. Met de bijkomende diensten van FLY, kunnen we onze huidige klanten ook binnen deze pijler nog beter servicen en verstevigen we onze positie verder in deze dienstverlening’.

‘‘Growing leaders’ is onze slogan en met Select Group hebben we een partner gevonden die ons vleugels kan geven om die missie verder te realiseren voor bestaande en nieuwe klanten,’ vertelt Frank Philippaerts. ‘Daarnaast is ook de manier van werken gelijkaardig aan die van de leden binnen Select Group’ vervolgt de oprichter van FLY, Leon Vliegen: ‘onze aanpak en oplossingen zijn uitgewerkt op maat van de behoeften van onze klanten en afgestemd op de omgeving waarin ze opereren.’

Synergie binnen de vijfde pijler

De eigenaars, Leon Vliegen & Frank Philippaerts, net als de associate partners Jo Frantzen en Sonja Reckers blijven aan boord van de organisatie en zullen mee schrijven aan dit nieuwe hoofdstuk van FLY binnen Select Group.

U vindt meer informatie over FLY op hun website.

Heeft u nog vragen over deze recente toevoeging aan Select Group, aarzel niet om contact op te nemen met Jelle Destoop via jelle.destoop@select-group.be.