01/06/2022 | Geschreven door: Emma | Categorie:

De Dag van Recruitment

Er bestaan ondertussen ‘dagen van’ voor allerlei beroepen: dag van de secretaresse, dag van de verpleging, dag van de leerkracht, maar een dag van recruitment, die bestond nog niet. Tot nu! EN HR solutions, lid van Select Group, startte tijdens de lockdown met de Dag van Recruitment. Na een eerste editie, volgt nu een tweede. Vier jij met ons mee op dinsdag 28 juni?

Laat je inspireren door EN HR solutions

Op dinsdag 28 juni organiseert EN HR solutions de Dag van Recruitment, een online event van 15:30 – 17:00 uur met dit jaar als thema ’20 jaar recruitment’. Laat je deze namiddag inspireren en ENtertainen door EN HR solutions !

“De eerste editie van de Dag van Recruitment was vorig jaar een groot succes!” vertelt Rob de Vormer, Marketing Manager EN HR Solutions. “Ik kijk uit naar deze tweede editie, waarbij we samen kijken hoe ons recruitmentvak de afgelopen jaren is veranderd én wat voor moois er in de toekomst gaat gebeuren. Het belooft opnieuw een mix te worden van vakinhoudelijke thema’s en een informeel programma, dit alles met de beste recruitment professionals.”

Richard van Hooijdonk is gastspreker tijdens deze Dag van Recruitment

Tijdens dit online event geeft EN HR solutions het woord aan gastspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk. Hij is special guest en zal de focus leggen op de toekomst van onze HR sector.

Maar er is ook ruimte voor enkele facts & figures: de collega’s van EN HR solutions vertellen je alles over het belang van het inzetten van arbeidsmarktcommunicatie en de evolutie die zij de afgelopen jaren hebben gezien in recruitment. Afsluiten doen ze met een leuke pub quiz over recruitment én een bijzondere prijsuitreiking. De Dag van Recruitment beloofd een inspirerende maar zeker ook ENtertainende dag te worden!

Programma Dag van Recruitment

15:15 – 15:30 Inloop met DJ Maia Nova

15:30 – 15:35 Welkom door Tjesca Honnef-Kuytenbrouwer en Koos van Plateringen

15:35 – 15:40 Filmpje 20 jaar recruitment

15:40 – 16:00 Interview met Lodi Planting en Annelies Graafland over de veranderende rol van marketing en het recruitment proces

16:00 – 16:45 Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk vertelt je over de toekomst van recruitment

16:45 – 17:00 ENtert(r)ainment – mini pub quiz door Tjesca en Koos over recruitment met aansluitend prijsuitreiking

Benieuwd wat deze online Dag van Recruitment in petto heeft? Meer info en gratis inschrijven doe je hier: https://www.dagvanrecruitment.com/