24/05/2024 | Geschreven door: Emma | Categorie: EN HR solutions

Select Group & EN HR solutions samen op het Pecha Kucha recruitment event 2024

In 2024 is Select Group samen met EN HR Solutions opnieuw partner van het Pecha Kucha Recruitment Event, georganiseerd door Recruiters United. Tijdens dit HR-event zullen 30 sprekers korte en krachtige pitches of Pecha Kucha’s brengen. Ontdek hier welke onderwerpen EN HR solutions voor hun rekening zal nemen.

Wat is een Pecha Kucha?

Pecha Kucha is Japans voor “chit chat”, ofwel prietpraat. In deze presentatievorm gebruikt de spreker 20 slides met elk 20 seconden per slide. Elke Pecha Kucha duurt dus altijd 6.40 minuten. Op de slides mag bovendien geen tekst staan.

Benieuwd hoe het Pecha Kucha Recruitment Event vorig jaar is verlopen? Lees ons verslag hier.

Ook dit jaar delen de experts van EN HR solutions hun ervaringen en inzichten over arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en doelgroepcampagnes. Welke vier Pecha Kuchas zij brengen, ontdek je hier!

Pecha Kucha 1: Business Case Tragel “Hoe trek je grensarbeiders aan?"

Tragel is een maatschappelijke organisatie in Zeeland en ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden. In hun zoektocht naar zorgpersoneel, wilden ze inzetten op grensarbeiders uit België. Tijdens deze Pecha Kucha licht EN HR solutions samen met Susan Raas (HR manager Tragel) toe hoe ze deze uitdaging hebben aangepakt. Ben jij benieuwd naar hun methode en wat de resultaten zijn? Kom luisteren naar deze Pecha Kucha.

Pecha Kucha 2: 7 tips voor werken-bij websites

Een van de expertises van EN HR solutions is arbeidsmarktcommunicatie: hoe communiceer je doeltreffend in de arbeidsmarkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werken bij-websites: wat moet er zeker opstaan en hoe implementeer je dit in je recruitment strategie? En is zo’n website ook écht nodig? Experts Dennis Van den heuvel en Rob de Vormer van EN HR solutions delen hun beste tips & tricks.

Panelgesprek tijdens het Pecha Kucha event 2023

Pecha Kucha 3: Business Case EGHT Care “Structurele campagne voor projectverpleegkundigen”

Zorgpersoneel is ook in België moeilijk te vinden. EGHT Care is lid van Select Group en ondersteunt zorgorganisaties op tijdelijke basis met projectverpleegkundigen. Om de juiste profielen aan te trekken, schakelde EGHT Care de hulp in van EN HR solutions. Tijdens deze Pecha Kucha komt Bart Van den Eynde (Directeur EGHT Care) zelf uitleggen welke stappen werden ondernomen tijdens de ontwikkeling en uitvoering van deze doelgroepcampagne.

Lodi Planting & Rob de Vormer op het Pecha Kucha recruitment event 2023

Pecha Kucha 4: 10 tips waarom je aan employer branding moet doen

Naast arbeidsmarktcommunicatie, is ook employer branding een van de expertises bij EN HR solutions. Tijdens deze Pecha Kucha geven Jolien Bijhouwer (senior employer branding specialist) en Ingrid de Wel (RPO manager) 10 tips om succesvol aan employer branding te doen. Hoewel we vaak veel kunnen bijleren over onze Noorderburen, zijn deze tips geen 1-op-1 kopie vanuit Nederland, maar specifiek afgestemd op de Vlaamse arbeidsmarkt.

Spreekt één van deze vier Pecha Kucha’s je aan? Schrijf je dan alvast in voor dit event via de website van Recruiters United.

Kom langs op het grote Pecha Kucha Recruitment Event

Wil je de expertise van EN HR solutions verder ontdekken? Kom langs tijdens het grote Pecha Kucha Recruitment Event op 11 juni in Antwerpen. Naast deze interessante Pecha Kucha presentaties, kan je de experts van EN HR solutions ook spreken aan hun stand voor advies op maat. Bovendien maak je er kans op een gratis vacaturemarketing campagne ter waarde van € 2.500 door simpelweg aan het grote rad van recruitment te draaien.

Meer informatie & inschrijven kan hier: https://recruitersunited.com/event/pecha-kucha-recruitmentevent/