13/05/2024 | Geschreven door: Emma | Categorie:

Select Group at Antwerp 10 Miles

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden: onze groupies verzamelen op de Antwerp 10 Miles voor een sportieve namiddag. Ook dit jaar nam Select Group opnieuw deel aan het grootste loopfeest van het land.

Met zo’n 60-tal lopers namen we dit jaar deel aan de Antwerp 10 Miles. Groupies van acht verschillende entiteiten namen deel aan zowel de Short Run als de 10 Miles. De zon was van de partij en het nieuwe parcours zorgde voor een toptijd bij de meeste lopers. Er namen ook enkele dappere groupies voor het eerst deel aan deze loopwedstrijd.

In ware Select Group stijl werd ook deze editie een feestje. Na het kruisen van de finishlijn, stonden onze supporters klaar in de Select Group-tent met frisse pintjes en bubbels. De verhalen vanop het parcours en felicitaties vlogen in het rond. Onder een stralende zon, klonken we op alweer een topeditie.

Wat zijn we trots op onze groupies die het beste van zichzelf gaven en op de supporters die voor de ideale omkadering zorgden.

Tijdens deze editie liepen groupies mee van: Select HRSelect Projects, Arch, EN HR solutions, Home of Recruitment, iStorm.