31/05/2023 | Geschreven door: Emma | Categorie: Bedrijfsnieuws, België, Partnerships

Beopledd vervoegt Select Group

Binnen Select Group wordt op 1 juni een nieuwe vennootschap actief. Daarin bundelen de reeds bestaande afdeling Select Consultancy & Outplacement en nieuw lid van Select Group, Beopledd, hun krachten. De nieuwe vennootschap gaat verder onder de merknaam “Select Beople”

Met het integreren van de activiteiten van Beopledd versterkt Select Group haar positie als prominente speler in de markt van HR consultancy, outplacement, assessments, learning & development en carrièrecoaching.

Synergie van consultancy diensten bij Select Group

Beopledd werd in 2000 opgericht onder de naam Kaleido Consulting. De onderneming groeide doorheen de jaren uit tot een referentiespeler in haar domein: het ondersteunen van individuen, teams en organisaties met hun uitdagingen in deze disruptieve tijd. Deze toevoeging aan Select Group vult de bestaande diensten van Select Consultancy & Outplacement aan en biedt de mogelijkheid tot het creëren van verdere synergiën.

'Met Select Group vonden we een partner die sterk aanleunt bij onzebedrijfscultuur en visie', zegt Raf Vanzeer, oprichter van Beopledd. 'We ervaarden een grote complementariteit met de HR Consultancy activiteiten van Select Group. In een markt waarin schaal en kritische massa belangrijk zijn, slaan we nu de handen in elkaar om end-to-end oplossingen te bieden.

Inspelen op groeiende vraag in arbeidsmarkt

‘Voor Select Group is deze aanvulling een verdere versterking van onze dienstverlening. Het bundelen van de expertises van beide ondernemingen, geeft ons de nodige slagkracht en know-how om proactief in te spelen op de veranderende arbeidsmarkt, en op de toenemende klemtoon die ondernemingen leggen op interne mobiliteit, retentie en carrièremanagement,’ vertelt Co-CEO Jelle Destoop.

Indien u nog vragen heeft, kan u contact opnemen met Jelle Destoop via jelle.destoop@select-group.be

Ontdek de andere merken in Select Group, op onze website.