10/01/2023 | Geschreven door: Emma | Categorie: EN HR solutions, RPO

Wordt de meest invloedrijke recruiter 2022 een lid van Select Group? Stem op Victor!

De verkiezing voor meest invloedrijke recruiter is volop aan de gang in Nederland. Een van de kanshebbers is onze eigen Victor Kerkhof, recruiter bij EN HR Solutions.

Ieder jaar in november nomineren vakgenoten, collega’s, klanten en kandidaten hun meest invloedrijke recruiter. Je kan je dus niet zomaar zelf inschrijven voor de wedstrijd. Per organisatie wordt maar één genomineerde toegelaten. Na de nominatieronde volgt de verkiezing. Gedurende één maand kan het publiek de uiteindelijke winnaar kiezen aan de hand van een online stemronde. De recruiter met de meeste stemmen mag zich de meest invloedrijke recruiter noemen.

‘Deze nominatie voor meest invloedrijke recruiter is al prachtig, maar nu wil ik winnen’

Victor Kerkhof werd dit jaar door zijn collega’s genomineerd. ‘Dat maakt het voor mij nu al zo’n leuke prijs. Je wordt genomineerd door mensen uit de sector, door je eigen collega’s. De nominatie op zich vind ik al geweldig dus ik wil er nu alles aan doen om dit te winnen, niet alleen voor mezelf, maar ook voor EN HR Solutions, Securitas en Select Group.’

Victor is werkzaam als recruiter bij EN HR Solutions, maar je zal hem vooral aan het werk zien bij Securitas. Hoe komt dit? Securitas doet beroep op EN HR Solutions voor RPO-diensten. Bij RPO of Recruitment Process Outsourcing schakelt een organisatie de hulp in van een externe partij om de recruitment in handen te nemen: professionele recruiters werken onder de vlag van jouw bedrijf om rekrutering te voorzien.

Stem op Victor

Securitas is een van de vele RPO-klanten van EN HR Solutions. Maar liefst 70 professionele recruiters ondersteunen, net als Victor, verschillende bedrijven over heel België en Nederland met hun rekrutering. Wil je meer weten over RPO? Ga dan zeker een kijkje nemen op de website van EN HR Solutions: https://enhrsolutions.com/recruitment-outsourcing/

Hoe kan ik stemmen op Victor?

Stemmen voor de meest invloedrijke recruiter kan heel eenvoudig via de website. Opgelet meer dan één keer stemmen is niet toegestaan en anoniem stemmen mag ook niet. Alles in het kader van transparante verkiezingen. Je hebt nog tot 23 januari om jouw stem uit te brengen.