13/06/2023 | Geschreven door: Emma | Categorie: EN HR solutions

We are Select Group: EN HR solutions stelt zich voor

EN HR solutions maakt sinds 2020 deel uit van Select Group, we stellen dit lid van onze groep graag even voor.

Klanten helpen met hun werkgeversmerk

EN HR solutions is een strategisch recruitmentpartner voor organisaties en faciliteert bedrijven bij het realiseren van groeidoelstellingen. Daarvoor zijn mensen essentieel en EN HR solutions maakt zich net hierin sterk: zij zorgen ervoor dat de juiste mensen aan boord komen, op het juiste moment, in ieder gewenste contractvorm.

Het unieke aan EN HR solutions is dat alles gebeurt uit naam van de klant ter versterking van hun employer brand. Alles wat wordt opgebouwd, blijft dan ook van de eindklant. Daarnaast worden alle oplossingen van EN HR solutions versterkt met een stukje marketing.

Vleugels in de Belgische markt dankzij Select Group

Toen de oorspronkelijke oprichters zich definitief in het buitenland zouden vestigen, werd het verkoopproces opgestart. ‘Wij kozen voor Select Group omdat zij ons vleugels zouden kunnen geven in de Belgische markt,’ vertelt Algemeen Directeur Tjesca Honnef-Kuytenbrouwer. ‘De waarden en normen binnen de beide organisaties zijn vergelijkbaar en dat is heel erg belangrijk voor ons.’

‘Daarnaast vonden wij de no-nonsense persoonlijke aanpak van Select Group heel prettig,’ vertelt Commercieel Directeur Kevin Sebel, ‘Het hielp ook ontzettend dat de directie van Select Group zo sterk gelooft in de toekomstbestendigheid van ons concept.’

Diensten van EN HR solutions

EN HR solutions biedt in Nederland en België verschillende diensten aan die onder te verdelen zijn in drie domeinen: RPO, arbeidsmarktcommunicatie en consultancy.

RPO of Recruitment Process Outsourcing is het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van een recruitmentproces. Met steeds aandacht voor het versterken van het werkgeversmerk van de klant.

Het tweede domein is arbeidsmarktcommunicatie. Binnen recruitment is dit domein onmisbaar. Arbeidsmarktcommunicaite omvat onder andere het maken van werken bij-websites, het ontwikkelen van employer value propositions, het opzetten van doelgroep- en employer brandingcampagnes.

Binnen het derde domein zit consultancy omvat. EN HR solutions helpt organisaties bij het optimaliseren van hun recruitment. Wat is de huidige situatie en hoe kunnen we dat anders of beter inrichten?

Wil je meer weten over de diensten van EN HR solutions? Bezoek hun website.