27/09/2019 | Geschreven door: Emma | Categorie: Partnerships

Eerste editie Movies for Mercy levert 8.325 euro op voor Mercy Ships

Mercy Ships, de vzw die medische hulp aanbiedt in Afrika, is een organisatie die CEO van Select Group Bart Gonnissen nauw aan het hart ligt. Select Group is sinds 2017 partner en ondersteunt de organisatie financieel, zo ook met deze actie “Movies for Mercy”, een filmavond ten voordele van Mercy Ships.

De eerste editie van “Movies for Mercy” bleek een succes. De avant-première van Torpedo lokte zo’n 400 mensen naar Kinepolis Antwerpen. De opbrengst van de tickets gaat integraal naar Mercy Ships. Deze internationale liefdadigheidsinstelling vaart met hospitaalschepen naar de allerarmste ontwikkelingslanden om er hoop en genezing te brengen.

Select Group is sinds 2017 partner van Mercy Ships, we wilden dan ook niets liever dan de eerste editie van Movies for Mercy ondersteunen. Naast het financieel mogelijk maken van dit event, wilden onze mensen ook zelf graag hun steentje bijdragen. Daarom zette zo’n 10 medewerkers van Select en Select Projects (organisaties onderdeel van Select Group) zich tijdens de première in om tickets te verdelen en gasten te ontvangen in de zaal.

De avond zelf bracht een mooie som van 8.325 euro op. Met dat geld kunnen zo’n 40 kinderen een operatie ondergaan op het ziekenhuisschip. Benieuwd hoe jij Mercy Ships nog kan steunen? Neem een kijkje op hun website.